Sindre Christian Bjelland

Sindre Christian Bjelland

Sales Development Manager

Sindre er et godt eksempel på den atypiske sammensetningen av erfaring og kompetanse vi ønsker oss i LIVE QNA. Han har studert klassisk ballett ved Kunsthøgskolen i Oslo, og har bakgrunn fra Perm State Choreographic College i Russland, Hungarian Dance Academy i Ungarn, og Copenhagen Contemporary Dance School i København. Han har oppdtrådt ved Operaen i Oslo, og andre kjente scener verden over.

«Å lykkes med ballett krever en enorm disiplin og hardt arbeid. Da jeg kom inn i LIVE QNA så jeg mulighetene ved å kunne jobbe seg oppover tidlig, og ville overføre den samme innsatsen fra ballett inn i den nye jobben. Det har jeg absolutt fått igjen for, og jeg er utrolig takknemlig mulighetene som har ligget til grunn i selskapet.

Jeg har tatt med meg det kunstneriske perspektivet inn i bransjen, og har alltid sett på jobben som «kunsten» å kommunisere, men også det å mestre nye utfordringer. Enten om det er gjennom språk, kroppspråk, visuelt, eller gjennom ledelse av medmennesker. I ballett strever man alltid etter en uoppnåelig perfeksjon. Slik tenker jeg den dag i dag- Det er jakten til målet i seg selv som er gleden.

I 2015 tok han med seg ambisjon og motivasjon til oss i LIVE QNA. Han ledet kampanjer for flere kjente merkevarer, samtidig som han fullførte tre moduler i vårt trainee-program, LIVE QNA Campus. Neste steg var hovedansvar for flere prosjekter ved Helsinki-kontoret høsten 2018, før han kom tilbake til Oslo, hvor han nå jobber som Sales Development Manager.

94799440

Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor